ANA SINIFI MAYIS AYI YEMEK MENÜSÜ

Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi öğrencilere ücretsiz olarak sağladığı beslenme desteği ile öğrencilerimiz sağlıklı ve dengeli beslenme yapmaları amaçlanmaktadır.

Okulumuz ana sınıfı öğrencilerine sunulan beslenme menüsü Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından oluşturulmaktadır. Menülerde ihtiyaç duyulan gıda malzemeleri de güvenilir markalardan olmak üzere bu okul tarafından temin edilmektedir.

*T.C. Sağlık Bakanlığı, Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberindeki Okul Öncesi Çocuklar İçin Menü Planlama tabloları ile Okul Öncesi ve Okul Çağı Çocuklara Yönelik Beslenme Önerileri ve Menü Programları kullanılarak oluşturulmaktadır.

Sabahçı sınıflarımıza kahvaltı verilecekitr.

Öğlenci sınıflarımıza yemek verilecektir.

02-05-2023

Yayın: 02.05.2023 - Güncelleme: 02.05.2023 15:16 - Görüntülenme: 139