E TWİNNİNG

Nis

Okulumuz 2/C Sınıfı Öğretmeni Elif YILMA Türkiye, Yunanistan ve Polonya'da ortakları bulunan “İklim Değişikliğine Karşı Buradayız”  eTwinning projesini öğrencileri ile birlikte başarılı şekilde yürütmektedir.

Okulumuz, çevre bilinci ve iklim değişikliği konularında farkındalık yaratmak amacıyla uluslararası bir işbirliğine adım attı. İkinci sınıf seviyesindeki öğrencilerimiz, Yunanistan ve Polonya’daki ortaklarıyla birlikte “İklim Değişikliğine Karşı Buradayız” adlı eTwinning projesine katıldılar.

Bu proje kapsamında öğrencilerimiz, iklim değişikliğinin dünya üzerindeki etkilerini anlamak, çevreye duyarlılık geliştirmek ve sürdürülebilir çözümler üzerinde düşünmek için bir araya geldiler. Sınıflar arasındaki etkileşim, öğrencilere farklı kültürleri tanıma ve işbirliği yapma fırsatı sunarken, aynı zamanda çevre konusundaki bilinçlerini artırma şansı buldular.

Yunanistan ve Polonya’daki ortaklarımızla yapılan çeşitli etkinlikler ve projeler sayesinde öğrencilerimiz, iklim değişikliğinin evrensel bir sorun olduğunu ve bununla mücadele etmek için küresel bir çaba gerektiğini kavradılar. Aynı zamanda, öğrencilerimiz çevre dostu alışkanlıklar edinerek, günlük yaşamlarında çevreye daha duyarlı bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorlar.

Okulumuz, öğrencilerimizin bu değerli deneyimlerden edindikleri bilgi ve farkındalığı topluma yayarak, daha yeşil ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ve öğrencilerimizin heyecan verici maceralarını takip etmek için okulumuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Okulumuz öğrtemeni Hava ZENGİN'in dahil olduğu ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü "Green Schools and Flowers" eTwinning Projesi.

Nis