İSTANBUL / BAĞCILAR - ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU

Proje Uygulamaları

Bakanlık, İl, İlçe ve Okul Projeleri Uygulamaları

Nis

Bakanlığımızın Uluslararası Kardeş Okul Projesi kapsamında protokol yapmış olduğumuz Romanya'nın Köstence bölgesindeki Scoala Gimnaziala Sfantul Andrei Mangalia okulu öğretmenleri proje kapsamında okulumuza bir dizi etkinlikleri gerçekleştirmek üzere okulumuza 23-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geldiler.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin kaleme almış olduğu öyküler ve öğrencilerimizin çizimleri ile zenginleştirdiği kitabımızı öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Geleceğin Yazarlar Projesi karsamında okulumuz öğrencilerinin kaleme aldığı kısa öykü ve şiirlerden oluşan kitabımız, yine öğrencilerimiz tarafından resimlendirerek hazırlanmış ve yayımlanmıştır. Kitabımızın hazırlanmasında katkısı olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kitabımıza dijital ortamda aşağıdaki görselin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

2/C Sınıfımız Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar projesi kapsamında kendi sabunlarını yaptılar. Yaptıkları sabunları 1 .sınıf arkadaşlarına hediye ettiler.

Mrt

Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor Projesi kapsamında AYIN OKURU olarak belirlenen öğrenciler, MADAYLON ve AYIN OKURU belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Şbt

Teknofest 2024 Proje Başvurularına okulumuzdan toplamda 22 proje başvurusu yapılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Sayın Velilerimiz ,

Bu ay okuyacağımız kitabımızın adı İlber Ortaylı -Bir Ömür Nasıl Yaşanır?

Kitap Tahlil Tarihi 06 Mart 2024 Çarşamba

Şbt

Ana Sınıfı A şubemizin öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Bağcılar Kültür Merkezinde düzenlenen Ayşen İnci ile Masal Saati etkinliğine katıldılar.Sınıflarında masalı analiz edip hakkında konuştular.

Şbt

Çedes Projesi  grubu öğrencilerimiz aralık ayı değeri sorumluluk ve özdenetim konusu kapsamında okul bahçesindeki çöpleri topladılar. Okulumuzun çalışanlarına mektup yazdılar.

Şbt

Veli Kitap Kulübü üyelerimizle bir araya gelerek kitap hakkında konuştuk.

Aralık Ayı Kitabımız ;Doğan CÜCELOĞLU Geliştiren Anne Baba

Ocak Ayı Kitabımız; Ayşe Bilge Selçuk Psikolojik Sağlamlık

Şbt

Ana Sınıfı A Şubemiz Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında aile katılım etkinliği düzenledi.

Şbt

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında AYIN OKURLARI olarak belirlenen öğrencilerimizi MADALYON ve BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirdik.