DEĞERLER - SOSYAL SORUMLULUK-TOPLUM HİZMETİ FAALİYETLERİ

Nis

3/B Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni toplum hizmeti kapsamında okulumuzun bahçesine fidan diktiler.Öğrencilerimiz fidanları kendileri dikip suladı. Ağaçların önemini kavrayan öğrencilerimiz fidan dikimi hakkında fikir sahibi oldular.

Mrt

1/A ve 1/C Şubemizin öğrencileri Kütüphaneler Haftasında panolarını süslediler,okulumuzun okuma köşesinde bahçesinde kitap okuyarak okumanın yeri ve zamanının olmayacağını gösterdiler.Öğrencilerimiz okuma yazmayı öğrenince dönem boyunca yapacakları Kitabı Okuyorum Balonumu Uçuruyorum projesini uygulamaya başladılar. Öğrencilerimiz dönem boyunca hem okulda hem evde aileleriyle düzenli kitap okumayı amaçlıyorlar.

Mrt

Tatlı su kaynaklarının önemine dikkati çekmek ve bu kaynakların sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla her yıl 22 Mart'ta Uluslararası Dünya Su Günü kutlanıyor. Su kaynaklarımız hızla tükeniyor.1. sınıf öğrencilerimiz suyun önemine dikkat çekmek için afişler hazırladı ve sınıflarda su tasarufunun önemine dikkat çekti

Mrt

Çedes Kulübü öğrencierimiz Engelliler Sarayı nı ziyaret etti.Atölyeleri gezip inceleyen öğrencilerimiz engelli bireylerle sohbet etti

Mrt

Özel Eğitim Sıınıfımız Kadınlar Günü için annelreine çiçek yaptılar.

Mrt

3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Mrt

Ana Sınıfı ,1.Sınıf ve 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İstiklla Marşı 'nı Güzel Okuma yarışması düzenlendi.

ÇEDES grubu öğrtencilerimiz Bağcılar Vefahane Yaşam Merkezini ziyaret ettiler.