SOSYAL - SPORTİF ETKİNLİKLER

Mrt

Sınıflar arası FUTBOL ve VOLEYBOL turnuvalarımız başlıyor.

Mrt

8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Kadın öğretmenlerimize yönelik etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz 4. sınıf takımımız Bağcılar Okullar Arası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) Oyunları Turnuvasında İlçe ÜÇÜNCÜSÜ olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı ve emekleri olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İlçemizde okullar arası düzenlenen İFET oyunlarına katılan 3. sınıf takımımız okulumuzu başarı ile temsil etmiştir. Öğrencilerimizi hazırlayan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 2. sınıf takımımız Bağcılar Okullar Arası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) Oyunları Turnuvasında İlçe ÜÇÜNCÜSÜ olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı ve emekleri olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf takımımız Bağcılar Okullar Arası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) Oyunları Turnuvasında İlçe İKİNCİSİ olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı ve emekleri olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Satranç Turnuvası Kız Sporcular Kategorisinde takımımız İLÇE BİRİNCİSİ olarak okulumuz gururlandırmıştır. Sporcularımız kupa ve madalyonlarını İlçe Kaymakamı Sayın Abdullah Uçgun den almışlardır.

Okulumuz Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize etmiş olduğu mendil kapmaca, sek-sek ve yakan top turnuvalarında tüm kategorilerde katılım sağlamıştır.

Öğrencilerimiz turnuvalarda kazanmak için centilmence mücadele ettiler. Mendil Kapmaca Turnuvasında 3. sınıf düzeyinde katılım sağladığımız takımımız İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ olarak okulumuzu onurlandırmıştır.

Ekm

Çocuk Kitapları Yazarı Defne ONGUN MÜMİNOĞLU, okulumuz öğrencileri ile söyleşi yaparak kitaplarını imzalamıştır.