Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Geleceğin Yazarlar Projesi karsamında okulumuz öğrencilerinin kaleme aldığı kısa öykü ve şiirlerden oluşan kitabımız, yine öğrencilerimiz tarafından resimlendirerek hazırlanmış ve yayımlanmıştır. Kitabımızın hazırlanmasında katkısı olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kitabımıza dijital ortamda aşağıdaki görselin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 4. sınıf takımımız Bağcılar Okullar Arası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) Oyunları Turnuvasında İlçe ÜÇÜNCÜSÜ olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı ve emekleri olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 2. sınıf takımımız Bağcılar Okullar Arası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) Oyunları Turnuvasında İlçe ÜÇÜNCÜSÜ olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı ve emekleri olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf takımımız Bağcılar Okullar Arası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikler) Oyunları Turnuvasında İlçe İKİNCİS olarak bizleri gururlandırmıştır. Takımımızı ve emekleri olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Satranç Turnuvası Kız Sporcular Kategorisinde takımımız İLÇE BİRİNCİSİ olarak okulumuz gururlandırmıştır. Sporcularımız kupa ve madalyonlarını İlçe Kaymakamı Sayın Abdullah Uçgun den almışlardır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabülü Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni okulumuzda yapıldı.

Mrt

1Dünya tarihinde eşi ve benzeri olmayan Çanakkale Deniz Zafer'inin 109. yıl dönümünü kutlu olsun.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı ordumuzun tüm kahramanlarını rahmetle anıyoruz.

Okul Öğrenci Meclisimizin kararı doğrultusunda oluşturduğumuz tiyatro ekibi hazırlamış olduğu gösteriyi arkadaşları için sahnelediler. Gösteri öğrencilerimiz tarafından beğeni ile izlendi. Tiyatro ekibimizde görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Şubat 2024 Ayı, Aylık Etkinlik / Çalışma Takvimimize Ulaşmak İçin Aşağıdaki Görselin üzerine TIKLAYINIZ.

Ock

e-Gazetemizin Ocak 2024 - 4. Sayısına ulaşmak için aşağıdaki görselin üzerine tıklayınız.

Ara

e-Gazetemizin Aralık Sayısına ulaşmak için aşağıdaki görselin üzerine tıklayınız.

Ara

Okulumuzda sınıflararası yapacağımız Zeka Oyunları Turnuvası oyun kuralları ve açıklamaları için aşağıdaki görselin üzerine tıklayınız.

Ara

eGazetemizini Kasım ayı 2. sayısı yayımlandı.

Gazeteye ulaşmak için aşağıdaki görselin üzerine tıklayınız.