Nis

Okul Aile Birliği Aylık Gelir-Gider Bilonçolarımıza ve Denetim Kurulu Raporlarımıza aşağdaki linklenden ulaşabilirisiniz.

Nis

Okulumuz öğrenci meclislerinin aylık toplantılarında alınan karar tutanaklarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz.

Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında öğrencilerimizn yazdığı hikayelerden oluşan kitap yayınlayacağız. Yayınlayacağımız kitabın kapak resmini ise öğrencilerimiz çizecek. Haydi Çocuklar ,Kitabımızın kapağı senin çizdiğin resim olsun..

Ara

Değerli Velilerimiz, idareciler ile mesai saatleri içerisinde ziyaret veya iletişim araçları ile, öğretmenlerimiz ile de yapılan planlama doğrultusunda acil olmayan konularda öğretmenimzden randevu oluşturmak suretiyle bireysel görüşmeler yapabilirsiniz.

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 04/10/2023 tarihinde yapılmıştır.

May

Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi öğrencilere ücretsiz olarak sağladığı beslenme desteği ile öğrencilerimiz sağlıklı ve dengeli beslenme yapmaları amaçlanmaktadır.

Okulumuz ana sınıfı öğrencilerine sunulan beslenme menüsü Bağcılar Alaattin Nilüfer Kadayıfcıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından oluşturulmaktadır. Menülerde ihtiyaç duyulan gıda malzemeleri de güvenilir markalardan olmak üzere bu okul tarafından temin edilmektedir.

*T.C. Sağlık Bakanlığı, Toplu Beslenme Sistemleri (Toplu Tüketim Yerleri) İçin Ulusal Menü Planlama ve Uygulama Rehberindeki Okul Öncesi Çocuklar İçin Menü Planlama tabloları ile Okul Öncesi ve Okul Çağı Çocuklara Yönelik Beslenme Önerileri ve Menü Programları kullanılarak oluşturulmaktadır.

Sabahçı sınıflarımıza kahvaltı verilecekitr.

Öğlenci sınıflarımıza yemek verilecektir.

Değerli Velilerimiz,

Okulumuz Anasınıfı kontenjanları 50 sabahçı ve 50 öğlenci olmak üzere 100 kişidir. Kayıtlar devam etmekte ve kontenjanlar tükenmektedir.

Mağduriyet yaşamamak ve dilediğiniz devreye  ön kayıt yapmak için acele ediniz. Tüm velilerimize duyurulur.

May

Değerli Velilerimiz,

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre 17 Mayıs Pazartesi günü uzaktan eğitime devam edilecek olup, aynı gün akşam yapılacak  kabine toplantısı sonrasında sürecin nasıl devam edeceği açıklanacaktır. Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur...